Διαχείριση διαδικτυακής φήμης

Online Reputation Management

ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Διαχείριση διαδικτυακής φήμης

Η διαχείριση της εταιρικής σας online φήμης είναι ιδιαίτερη σημαντική λόγω του ηλεκτρονικού αποτυπώματος που μένει στη Google, στα social media και ευρύτερα στο διαδίκτυο. Μια αρνητική δημοσίευση για την εταιρία σας ή οι κακές κριτικές στην Google μπορούν πραγματικά να βλάψουν εις βάθος την εταιρική σας υπόσταση και να μειώσουν τις πωλήσεις σας.

Στην Digital Bay προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη διαχείριση της εταιρικής διαδικτυακής φήμης σας με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως τακτική παρακολούθηση των δημοσιευμάτων και των κριτικών που σας αφορούν, απομάκρυνση αρνητικού περιεχομένου μέσω τακτικών SEO, αποκατάσταση της αλήθειας με συγγραφή άρθρων κλπ.

Διαχείριση προσωπικής διαδικτυακής φήμης:

Στην Digital Bay προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και για την διαχείρηση της προσωπικής φήμης πολιτικών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, δικηγόρων και γενικότερα δημοσίων προσώπων. Μέσω υψηλού επιπέδου seo και pr management τεχνικών απομακρύνουμε το αρνητικό περιεχόμενο από τις μηχανές αναζήτησεις και το διαδίκτυο ευρύτερα και το αντικαθιστούμε με θετικό περιεχόμενο, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας.

Σχετικά άρθρα

Σύντομα θα ενημερωθεί.