Κατασκευή eshop

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ESHOP ΤΗΣ DIGITAL BAY

Κατασκευή eshop

Η Digital Bay δημιουργεί ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα – Eshops που περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε άμεσα να πουλάτε online. Όπως συμβαίνει με όλες τις ιστοσελίδες μας, έχετε πλήρη διαχειριστική πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις πωλήσεις και το απόθεμά σας με τον πιο γρήγορο και απλό τρόπο.

Η γνώσεις και η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις λύσεις  ψηφιακού μάρκετινγκ που σας παρέχουμε θα μπορούν να σας βρίσκουν πελάτες από όλο τον κόσμο.

Ενώ ξεκίνησε το 2011, το WooCommerce τροφοδοτεί τώρα τουλάχιστον το 30% όλων των ηλεκτρονικών καταστημάτων. (Ένα μικρό fun-fact: σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, το WooCommerce είχε πάνω από 7 εκατομμύρια downloads.) Το WooCommerce είναι ένα WordPress plugin (επέκταση) το οποίο διευκολύνει την αγορά και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλής λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις όλων των ειδών, λόγω της ευκολίας χρήσης του, της open source κοινότητας προγραμματιστών για υποστήριξη, της ευελιξίας  σχεδιασμού και πλούσιας λειτουργικότητας. Η ανάπτυξη WooCommerce ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα μεταξύ των πελατών της Digital Bay.

Σχετικά άρθρα

Σύντομα θα ενημερωθεί.