Σχετικά

ΕΙΜΑΣΤΕ DIGITAL GROWTH EXPERTS ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΩΘΗΣOYME ΨΗΛΑ

ONE STOP SOLUTION ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Ο σκοπός της Digital Bay είναι να αποτελέσει ένα one stop solution ώστε να μη αναγκάζεστε να απευθύνεστε σε πολλούς διαφορετικούς επαγγελματίες για να σας παρέχουν ψηφιακές υπηρεσίες. Σε μας θα βρείτε μια ενιαία λύση για κάθε σας ανάγκη.

Η συνεργασία με μια εταιρεία για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή τα social media σας στο διαδίκτυο είναι δύσκολη. Χρειάζεστε έναν συνεργάτη που έχει το χρόνο να κατανοήσει τι χρειάζεστε και να μπορεί να παραδώσει έγκαιρα και βάσει προϋπολογισμού. Στην Digital Bay είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών digital marketing και web design για ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Φροντίζουμε τους πελάτες μας σαν να είναι οικογένεια – για αυτό λένε καλά πράγματα για εμάς. Αν ψάχνετε για επαγγελματικό και αποτελεσματικό digital marketing ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρηση σας, επικοινωνήστε με την Digital Bay σήμερα!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ

Προσπαθούμε να ικανοποιούμε στο 100% τις ανάγκες των πελατών μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς προς όφελός τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ

Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και επιχειρήσεις που θέλουν αποτελέσματα - εμείς δουλεύουμε σκληρά για να τα επιτύχουμε.

ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας και δεν σταματάμε ποτέ να εμπνέουμε τους πελάτες μας - και τους πελάτες τους.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Σαφήνεια στην επικοινωνία, δυνατές επαγγελματικές σχέσεις, χωρίς αστερίσκους και κρυφές χρεώσεις.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

“Η συνεργασία μου με την Digital Bay ήταν και παραμένει ευεργετική για τη δουλειά μου στο σκέλος των social media. Δουλεύανε ακόμα και τα Σ/Κ προκειμένου να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σίγουρα συνιστώ να δουλέψετε μαζί τους.”

Γιάννης Παπαθανασίου
Web Designer

“Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδειγματική διαχείριση των social media της εταιρίας μας. Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι η άψογη επικοινωνία και κατανόηση των αναγκών μας από μεριά σας όπως και η θεσμοθέτηση συγκεκριμένων στόχων.”

Ανδρέας Μαθιουδάκης
Ιδιοκτήτης minimax.gr

Συνεργάστηκα με την Digital Bay για την κατασκευή της ειδησεογραφικής μου ιστοσελίδας όπου έγινε εξαιρετική δουλειά. Τα παιδιά πολύ πρόθυμα να με βοηθήσουν, με συμβουλές για το design αλλά και για το social media marketing. Συστήνω ανεπιφύλακτα την Digital Bay για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Λουκάς Κωνσταντινίδης
Ιδιοκτήτης aspropyrgosnews.gr