Γραφιστικές υπηρεσίες

ΜΕ ΤΟ GRAPHIC DESIGN ΕΠΙΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ

Γραφιστικές υπηρεσίες

Είναι σημαντικό ο σχεδιαστής γραφικών να μπορεί να δημιουργήσει κάτι που ευθυγραμμίζεται με το όραμά σας. Αφιερώνοντας χρόνο να συναντηθούμε μαζί σας και να κατανοήσουμε τον ανταγωνιστικό χώρο στον οποίο λειτουργείτε, είμαστε σε θέση να ερμηνεύσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε με ακρίβεια τις απαιτήσεις σας. Οι δυνατότητές μας εκτείνονται από το minimal και εταιρικό design έως τo street art και την punk αισθητική.

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ιστοσελίδες: Όλες οι ιστοσελίδες απαιτούν στοιχεία γραφικού σχεδιασμού. Από τη διάταξη και την πλοήγηση μέχρι την επιλογή γραμματοσειράς και τις εικόνες, το graphic design υπάρχει σε κάθε site. Η προσθήκη περισσότερων στοιχείων γραφικού σχεδιασμού στον ιστότοπό σας μπορεί να αυξήσει την αξιοπιστία σας.

Λογότυπο: Ένα λογότυπο είναι συχνά το πρώτο «πράγμα» που ο πελάτης βλέπει, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό το λογότυπό σας να μεταφέρει τη σωστή εμφάνιση. Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχει μια ψυχολογία γραμματοσειρών και λογοτύπων και η επιλογή της σωστής ισορροπίας γραμματοσειράς, σχήματος και χρώματος μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία των επιχειρήσεων σας.

Branding: Πολλές φορές συγχέεται με ένα απλό λογότυπο και συχνά αγνοείται από τις μικρές επιχειρήσεις, το branding καλύπτει τόσο το οπτικό στυλ και την ταυτότητα μιας επιχείρησης, όσο και τη γλώσσα / αφήγηση που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας ως ηγέτη και να επικοινωνήσετε αυτό που σας κάνει μοναδικό. Ο γραφικός σχεδιασμός διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στη δημιουργία μιας συνεκτικής εταιρικής ταυτότητας.

Σχετικά άρθρα

Σύντομα θα ενημερωθεί.